Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Over onze fietsenwinkel in Enschede

Fiets kopen in Enschede?

U kunt bij onze fietsenwinkel in Enschede een grote collectie fietsen kopen!

"Aandacht voor de klant sinds 1926;
Het enige dat na al die jaren hetzelfde is gebleven."

Bij fietsenwinkel Bike Totaal Landewé in Enschede kun je altijd direct een proefrit maken op de fiets van je keuze, want deze is gewoon op voorraad! Wij geven je alle tijd om de plus- en minpunten van de fiets te beoordelen. Ook staan we voor je klaar met deskundig advies. Er is tegenwoordig zoveel te koop! Heeft je fiets een onderhoudsbeurt nodig? Dat is geen probleem. De fietsenwinkel is uitgerust met een reparatie- en onderhoudsservice. Wij zorgen ervoor dat je weer optimaal kunt genieten van je fiets. Bij elke fiets krijg je een Fietspaspoort en bij e-bikes kan je zelfs kiezen voor het 5 jaar garantiepakket!

Gescheidenis van onze fietsenwinkel

Als je het niet weet maskeert het moderne karakter van Bike Totaal Landewé het 90-jarig bestaan. In 1926 startte grondlegger Johan Landewe sr. zijn fietsenwinkeltje in Enschede. Overdag werkte hij in de textielindustrie, ’s nachts repareerde hij fietsen. Sinds die tijd is er veel veranderd. Inmiddels is de dagelijkse leiding van de fietsenwinkel in handen van Jeroen Horck. Hij runt samen met Wim Landewé en diens vrouw Marian de onderneming die inmiddels 10 medewerkers telt.

Bike Totaal Landewé in Enschede: vakmanschap en aandacht

Het enige dat na al die jaren hetzelfde is gebleven is de aandacht voor de klant. Dat merk je direct als je binnenkomt. De combinatie van vakmanschap en persoonlijke aandacht vinden we bij Landewé erg belangrijk. Vakkundige adviseurs leiden je door de grote collectie fietsen in onze fietsenwinkel in Enschede en helpen je de fiets te kiezen die werkelijk bij je past. heeft u daarna nog vragen over de verzekering of het inruilen van uw fiets? Wij helpen u graag! 

 

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen